Close sidebar
Close sidebar

Armata Romana a mai achizitionat inca trei aeronave de tip F-16

Alte trei aeronave F-16 au intrat, joi, in dotarea Armatei romane, iar ultimele trei avioane din cele 12 cumparate din Portugalia vor fi livrate in cursul anului viitor, anunta MApN.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, se va intalni vineri, 16 decembrie, de la ora 14.30, la Baza 86 Aeriana "Locotenent aviator Gheorghe Mociornita", din Borcea, cu pilotii si personalul tehnic ai Escadrilei 53 Aviatie Vanatoare, cu ocazia sosirii in Romania a celor trei aeronave F-16 Fighting Falcon.

Primele sase aeronave F-16 Fighting Falcon achizitionate de Romania- cinci in simpla comanda si una in dubla comanda, modernizate la standardul F-16 MLU 5.2R - au intrat in dotarea Fortelor Aeriene Romane pe data de 29 septembrie, iar ultimele trei avioane din cele 12 cumparate din Portugalia vor fi livrate in cursul anului viitor.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI