Sunt imagini incredibile suprinse in aceasta dimineata de reporterii Stirilor Kanal d. Soferul din imagini este doar la un pas distanta sa accidenteze jurnalistii. Tanarul de doar 20 de ani, pare ca este in stare sa sfideze pana capat actiunea politistilor rutieri.

Oamenii legii i-au retinut permisul de conducere  pentru ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Si nu a fost singurul sofer oprit in trafic pentru ...neglijenta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Zambetul insa i-a disparut brusc de pe chip, cand politistii l-au condus la sectie. Dovada pe care le-a prezentat-o era expirata. Barbatului i s-a deschis dosar penal si risca sa ajunga in spatele gratiilor.

Chiar in timpul actiunii, tot din cauza neatentiei 2 soferi s-au tamponat.

Actiunea Brigazii Rutiere a fost una de informare. Traficul infernal din capitala  ar putea fi fluidizat daca soferii nu ar mai bloca intersectiile, sunt de parere oamenii legii.

In plus, politistii le-au transmis soferilor grabiti ca risca si amenzi usturatoare.

"Sanctiunea contraventionala pentru centrului intersectiei este cuprinsa intre 9 si 20 de puncte amenda si 6 puncte de penalizare."

69 de soferi au fost amendati, 2 au ramas fara permise, iar unui conducator auto i-a sa intocmit dosar penal. Suma amenzilor ajunge la 45 de mii de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si