Arunci semintele de la pepenele rosu? Inceteaza sa faci asta! Fierbe-le si o sa intineresti vazand cu ochii
Nu mai arunca semintele de pepene rosu, sunt foarte bune pentru sanatatea ta. Tot ce trebuie sa fac este sa le macini bine si sa le faci ceai.
Semintele de pepene contin magneziu, calciu, vitaminele C, A si B, fier si antioxidanti. Au multe fibre si ajuta la digestie, lupta impotriva inflamatiilor, trateaza parazitii intestinali.
Ajuta la sanatatea rinichilor. De asemenea, regleaza tensiunea ateriala, ajuta memoria si concentrarea.
Iata cum se pregateste ceaiul:
Zdrobeste bine patru linguri de seminte de pepene rosu. Fierbe-le in doi litri de apa timp de 15 minute. Bea ceaiul timp de doua zile. Apoi fa o pauza de o zi. Tine-o tot asa vreme de doua saptamani si vei simti pe propria piele beneficiile acestei bauturi!

ot ce trebuie sa fac este sa le macini bine si sa le faci ceai. Semintele de pepene contin magneziu, calciu, vitaminele C, A si B, fier si antioxidanti. Au multe fibre si ajuta la digestie, lupta impotriva inflamatiilor, trateaza parazitii intestinali. Ajuta la sanatatea rinichilor.

De asemenea, regleaza tensiunea ateriala, ajuta memoria si concentrarea. Iata cum se pregateste ceaiul:Zdrobeste bine patru linguri de seminte de pepene rosu. Fierbe-le in doi litri de apa timp de 15 minute. Bea ceaiul timp de doua zile. Apoi fa o pauza de o zi.

Tine-o tot asa vreme de doua saptamani si vei simti pe propria piele beneficiile acestei bauturi!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si