Close sidebar
Close sidebar

Arunci semintele de la pepenele rosu? Inceteaza sa faci asta! Fierbe-le si o sa intineresti vazand cu ochii

Nu mai arunca semintele de pepene rosu, sunt foarte bune pentru sanatatea ta. T

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Arunci semintele de la pepenele rosu? Inceteaza sa faci asta! Fierbe-le si o sa intineresti vazand cu ochii
Nu mai arunca semintele de pepene rosu, sunt foarte bune pentru sanatatea ta. Tot ce trebuie sa fac este sa le macini bine si sa le faci ceai.
Semintele de pepene contin magneziu, calciu, vitaminele C, A si B, fier si antioxidanti. Au multe fibre si ajuta la digestie, lupta impotriva inflamatiilor, trateaza parazitii intestinali. Ajuta la sanatatea rinichilor. De asemenea, regleaza tensiunea ateriala, ajuta memoria si concentrarea.
Iata cum se pregateste ceaiul:
Zdrobeste bine patru linguri de seminte de pepene rosu. Fierbe-le in doi litri de apa timp de 15 minute. Bea ceaiul timp de doua zile. Apoi fa o pauza de o zi. Tine-o tot asa vreme de doua saptamani si vei simti pe propria piele beneficiile acestei bauturi!

ot ce trebuie sa fac este sa le macini bine si sa le faci ceai. Semintele

de pepene contin magneziu, calciu, vitaminele C, A si B, fier si antioxidanti. Au multe fibre si ajuta la digestie, lupta impotriva inflamatiilor, trateaza parazitii intestinali. Ajuta la sanatatea rinichilor.

De asemenea, regleaza tensiunea ateriala, ajuta memoria si concentrarea. Iata cum se pregateste ceaiul:Zdrobeste bine patru linguri de seminte de pepene rosu. Fierbe-le in doi litri de apa timp de 15 minute. Bea ceaiul timp de doua zile. Apoi fa o pauza de o zi.

Tine-o tot asa vreme de doua saptamani si vei simti pe propria piele beneficiile acestei bauturi!

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI