Close sidebar
Close sidebar

Asa arata manastirea din Vaslui devenita scena a unei infamii! Staretul a fost batut cu bestialitate!

Nici macar fetele bisericesti nu ii mai intimideaza pe raufacatori. Staretul manastirii "Movila lui Burcel", un loc de regula linistit unde oamenii merg sa-si gaseasca pacea, a fost talharit chiar in lacasul de cult.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Preotul dormea intr-o chilie si s-a trezit intr-un cosmar, agresat de patru indivizi cu fetele acoperite. Barbatii l-au lovit cu bestialitate, staretul fiind convins ca nu mai scapa viu din mainile lor.
In incaierare insa, bietul om a gasit puterea sa-l impinga pe unul dintre atacatori si s-a strecurat afara, unde a strigat dupa ajutor.

Unul dintre agresori, un tanar de 23 de ani, a locuit in trecut, timp de cateva luni, la manastire.

Impreuna cu amicii sai isi facuse deja un obicei sa il talhareasca pe staret.
De data aceasta indivizii au furat cateva chei de masina si 200 de lei din cutia milei. Acum, preotul vrea sa schimbe usile si incuietorile in speranta ca nu va mai fi o prada atat de usoara pentru hoti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI