O asistentă medicală a murit. Cu cinci zile înainte de tragicul eveniment ea a făcut infarct. Femeia a avut nevoie de intervenție medicală urgentă, iar ulterior a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. În prezent, cauza decesului nu este una clară. Poliția și medicii încearcă să afle de ce a murit femeia de 48 de ani.

Citeste si: O profesoară din județul Argeș a murit la școală

După câteva zile de la infarct, asistenta a pierdut lupta cu viața. Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a început o anchetă pentru a stabili care au fost motivele decesului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| A murit „Amiralul muzicii populare”. Petrică Mîțu Stoian a luat supradoză de anticoagulante

Ce au transmis autoritățile

„Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare a unui eveniment produs în data de 01.11.2021, orele 06:50, a cărui victimă este o femeie în vârstă de 48 de ani, asistentă medicală în cadrul unei unități spitalicești din Orașul Bumbești-Jiu.

Victima, în timp ce se afla la intrarea în tura de serviciu, a suferit un infarct miocardic, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a decedat în ziua de 06.11.2021”, a anunțat ITM Gorj.

asistenta-de-48-de-ani-moarta

Asistentă moartă după un infarct.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zbuciumul sufletesc l-a împins la moarte

Se pare că femeia a făcut infarctul înainte de a-și începe tura la spitalul din Bumbești-Jiu. Cauzele decesului nu sunt încă stabilite, dar oamenii legii și medicii încearcă să descopere care a fost motivul pentru care inima femeii a încetat să mai bată, la cinci zile după infarct.

Citeste si: Scene cutremurătoare de la înmormântarea micuței Sofia, fetița de nici trei luni înjunghiată mortal de tată. A fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb, acoperit cu flori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si