Asta da deliciu. Reinventarea ardeilor umpluti! Uita de umplutura cu carne tocata. Cea mai delicioasa reteta care NU necesita cuptor
Un aperitiv absolut delicios pentru ocazii deosebite.
Ingrediente
4 ardei graşi roşii
Pentru umplutura 1
2 conserve ton
50 g măsline verzi cu ardei, feliate
2 fire ceapă verde
Pentru umplutura 2
200 g brânză de burduf
½ ardei gras galben
½ ardei gras verde
frunzele de la 1 fir ceapă verde
1 ceapă roşie
Pentru decor
frunze de busuioc
Mod de preparare
Speli ardeii, îi tai pe jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri, păstrând cotorul şi codiţa. Pentru prima umplutură, scurgi bine tonul, apoi îl amesteci cu feliile de măsline şi ceapa verde tocată.
Pentru a doua umplutură, amesteci brânza de burduf cu frunze de ceapă verde tocate, ardei gras galben şi verde şi ceapă roşie, tăiate mărunt. Păstrezi puţin din fiecare, pentru ornat.
Umpli jumătăţile de ardei curăţate cu ambele umpluturi şi laşi la rece. Când serveşti, ornezi cu frunze de busuioc.

Un aperitiv absolut delicios pentru ocazii deosebite.

Ingrediente

4 ardei graşi roşii

Pentru umplutura

12 conserve ton

50 g măsline verzi cu ardei, feliate

2 fire ceapă verde

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pentru umplutura

2200 g brânză de burduf

½ ardei gras galben

½ ardei gras verde

frunzele de la 1 fir ceapă

verde

1 ceapă roşie

Pentru decor

frunze de busuioc

Mod de preparare

Speli ardeii, îi tai pe jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri, păstrând cotorul şi codiţa. Pentru prima umplutură, scurgi bine tonul, apoi îl amesteci cu feliile de măsline şi ceapa verde tocată.Pentru a doua umplutură, amesteci brânza de burduf cu frunze de ceapă verde tocate, ardei gras galben şi verde şi ceapă roşie, tăiate mărunt. Păstrezi puţin din fiecare, pentru ornat.Umpli jumătăţile de ardei curăţate cu ambele umpluturi şi laşi la rece. Când serveşti, ornezi cu frunze de busuioc.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si