Close sidebar
Close sidebar

Asta e cea mai mare tragedie montana din Romania. 23 de oameni au fost ucisi intr-o avalansa la Balea Lac. Totul s-a petrecut in cateva secunde

Probabil ca multi nu stiu despre cea mai mare tragedie montana petrecuta vreodata in Romania. Ea a avut loc in Muntii Fagaras pe data de 17 aprilie 1977 si a ucis 23 de suflete, 19 copii si 4 adulti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut pe o partie de langa Balea Lac, iar victime au fost mai multi elevi de la un liceu din Sibiu care incercau sa se bucure de ultima lor zi de tabara.

Atunci, pentru ca nimeni nu apucase sa batatoreasca partia, s-a declansat o avalansa care a facut prapad in doar cateva secunde. Toti cei 23 de oameni aflati pe partie au disparut sub zapada si nu au existat supravietuitori la aceasta tragedie uriasa.

Cei care au participat atunci la operatiunile de salvare au marturisit ca totul a decurs greu pentru ca nimeni nu stia cu exactitate unde sa ii caute in zapada, cadavrele fiind insirate peste tot.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

TOATA POVESTEA DESPRE CEA MAI MARE TRAGEDIE MONTANA DIN ROMANIA O AI AICI

Conform unei statistici ulterioare, aceasta avalansa din Romania este trecuta pe locul 9 intr-un top al tragediilor montane din intreaga lume.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI