Close sidebar
Close sidebar

Asta e cel mai murdar loc din frigiderul tau. Aici sunt peste 8.000 de bacterii pe fiecare centimetru patrat

Cercetatorii britanici au facut studii si au ajuns la o concluzie ce te-ar putea alarma. Ei considera ca frigiderul este unul dintre cele mai murdare obiecte din bucatarie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totusi, in special, sertarul in care sunt depozitate fructele in frigiderul tau este cel mai murdar loc. Acolo exista un numar de 8.000 de bacterii pe fiecare centimetru patrat, acest lucru fiind considerat unul problematic pentru ca depaseste de 750 de ori nivelul maxim admis.

Normele sanitare prevad ca suprafetele de depozitare a alimentelor si a fructelor sa contina maximum zece unitati de bacterii pe centimetru patrat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Aceste bacterii pot fi periculoase, daca nu chiar mortale. Printre cele mai periculoase sunt salmonella, E.coli

si listeria. Acestea de dezvolta daca in acele sertare s-au aflat pentru mai mult timp alimente alterate sau mucegaite.

Expertii recomanda sa facem cat mai frecvent curatenie in frigider si sa acordam o atentie sporita sertarului de fructe.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI