Close sidebar
Close sidebar

Asta e motivul pentru care Ionut "Jaguarul" de la Exatlon isi saruta mereu bratara!

Ionut Liviu Sugacevshi, cunoscut de public drept "Jaguarul" de la "Exatlon", este unul dintre cei mai puternici concurenti care participa la renumita competitie sportiva de la Kanal D. Razboinicul are parte de o iubire desprinsa parca dintr-un roman de dragoste.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sotia lui este cel mai aprig sustinator al lui si cea care crede cel mai mult in puterea acestui concurent exceptional de a castiga marele premiu de 100.000 de Euro. Ionut si Nella formeaza un cuplu de mai bine de doi ani si s-au stabilit in Belgia. De cand i-a plecat sotul la concurs, in indepartata Republica Dominicana, pentru participarea la Exatlon, Nella fierbe in suc propiu la fiecare difuzare a emisiunii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro



"Traiesc momentele mult mai intens ca Ionut, chiar daca nu sunt langa el. Din fata televizorului trec prin stari greu de imaginat! Fiind prima data cand participa la un asemenea concurs, emotiile noastre sunt foarte mari! Ionut saruta bratara pe care o are la mana, primita cadou de la mine, mai tot timpul, iar acest lucru ma bucura enorm pentru ca am garantia ca e cu gandul la mine!", marturiseste Nella.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI