Close sidebar
Close sidebar

Asta e secretul sarmalelor in foi de vita! Nu ai mancat ceva mai bun

Nu exista mancare mai gustoasa decat o portie zdravana de sarmalute in frunza de vita, culeasa anul acesta. E prima data cand gospodinele incearca foile puse la saramura inca de acum doua luni si... ne spun secretul retetei.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama Zamfira are 82 de ani si la viata ei a facut mii de sarmalute, in diferire foi. Dar parca niciuna nu se compara la gust cu cea de vita de vie, pe care gospodina a conservat-o deja cu sare si cu boabe de porumb. 

Acum, ca ati aflat si secretul, sa trecem la treaba. Ca e cale lunga pana cand vom opri focul, iar pofta e pe masura asteptarii. Asadar, avem nevoie de un kg de carne de curcan, doua cepe dolofane, un pumn zdravan cu orez, sare cat incape intre trei degete si o ploaie de piper.

Citeste si: Sportul românesc este în DOLIU! Dragoș, un tânăr jucător de rugby, a MURIT la doar 29 de ani- kanald.ro

Citeste si: Concedieri masive. Angajații care rămân fără loc de muncă la început de an. Posturile, reduse cu 24%- wowbiz.ro

Citeste si: Un român a început să filmeze o mașină pe contrasens, în Franța. După câteva secunde, aceasta a provocat accident: Vai de capul meu- antena3.ro

Separat, maruntiti o legatura de patrunjel, pregatiti o crenguta de cimbru si cateva frunze de leustean. Va veni si vremea lor.

Cu toate asezate, urmeaza cea mai mare incercare: impaturirea sarmalutelor, o piatra de moara pentru multi dintre noi, si o nimica toata pentru mama Zamfira.

Urmariti pasii in materialul video de mai jos:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI