Close sidebar
Close sidebar

Asta e secretul sarmalelor in foi de vita! Nu ai mancat ceva mai bun

Nu exista mancare mai gustoasa decat o portie zdravana de sarmalute in frunza de vita, culeasa anul acesta. E prima data cand gospodinele incearca foile puse la saramura inca de acum doua luni si... ne spun secretul retetei.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama Zamfira are 82 de ani si la viata ei a facut mii de sarmalute, in diferire foi. Dar parca niciuna nu se compara la gust cu cea de vita de vie, pe care gospodina a conservat-o deja cu sare si cu boabe de porumb. 

Acum, ca ati aflat si secretul, sa trecem la treaba. Ca e cale lunga pana cand vom opri focul, iar pofta e pe masura asteptarii. Asadar, avem nevoie de un kg de carne de curcan, doua cepe dolofane, un pumn zdravan cu orez, sare cat incape intre trei degete si o ploaie de piper.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Separat, maruntiti o legatura de patrunjel, pregatiti o crenguta de cimbru si cateva frunze de leustean. Va veni si vremea lor.

Cu toate asezate, urmeaza cea mai mare incercare: impaturirea sarmalutelor, o piatra de moara pentru multi dintre noi, si o nimica toata pentru mama Zamfira.

Urmariti pasii in materialul video de mai jos:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI