-N-avem voie sa mai internam, ca nu-s bani de la Casa. (n.r. Casa de Asigurari de Sanatate).

- Ce problema medicala mai avansata, doamna, ca el are glicemie 200, are hemoglobina glicozilata. Asta nu  e urgenta, doamna. Noi trimitem acasa urgentele care mor, la domiciliu. Asta nu e o urgenta.

- Noi trimitem acasa urgentele care mor, la domiciliu.

Asta nu e o urgenta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Coincidenta sau nu, un barbat de 68 de ani care a fost consultat in acelasi spital,  a murit acum o luna, la doar doua ore dupa ce a fost trimis acasa de medici. Sotia lui, devastata de durere, nu intelege nici acum de ce i-a murit barbatul pe care-l stia sanatos.

Dita Rusu, sotia decedatului: S-a dus vineri, i-a facut toate analizele din cap pana-n picioare, i-a iesit analizele foarte bune, l-a adus sefu inginerul cu masina acasa, doar mancasera, vorbea, radea si cand l-a adus acasa seful, a cazut in mainile mele.

Despre acest biet pacient care a murit subit, stia si medicul surprins vorbind la telefon.

Dupa ce a spus ca doctorii trimit acasa pacientii grav bolnavi, l-a dat exemplu chiar pe barbatul decedat luna trecuta.

"De exemplu Rusu din Ghergheasa. Nu stiu la ce s-a ajuns si n-am facut eu discutia cu Rusu de la Ghergheasa. Sa nu se denatureze, cele care au denaturat-o sunt colegele mele, pe care le cunoastem. Haideti sa vedem ce facem cu internarile si ce nu facem.

Dr. Paul Ranja: Afirmatia este rupta din context, era vorba de un bolnav diabetic pentru care dna doctor a insistat sa ii facem internare ca sa stea mai mult timp in spital, i-am explicat pacientului ca paturile de spital sunt rexervate numai cazurilor de acuz, nu putem trimite bolnavi grav la domiciliu sa moara acasa si sa internam afectiuni care pot fi tratate si investigate in regim ambulatoriu.

- Nu a fost niciun fel de problema privind finantarea acestui spital

Felicia Vasile, director medical: I s-a acordat un tratament de catre medicul specialist si a fost externat cu recomandarea de a si urma in continuare tratamentul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si