Freddie Mercury aniversare

Freddie Mercury, nascut Farrokh Bulsara, la 5 septembrie 1946, a fost un muzician, compozitor si textier britanic, cunoscut ca lider al formatiei britanice de muzica rock Queen.

Mercury a fost recunoscut pentru calitatile vocale remarcabile de tenor si pentru prestatiile live. in calitate de compozitor, a compus multe hituri internationale, printre care Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions si Little Thing Called Love.

Freddie Mercury aniversare

Soprana spaniola Montserrat Caballé, cu care Mercury a inregistrat un album, a spus ca" diferenta dintre Freddie si toti ceilalti cantareti rock este vocea".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mercury a fost diagnosticat cu SIDA in primavara anului 1987, putin dupa Paste. in acelasi an, Mercury a declarat ca testul sau a iesit negativ. in ciuda negatiilor, presa britanica a continuat zvonurile in anii urmatori, din cauza starii psihice a lui Mercury si din cauza lipsei de turnee a celor de la Queen. Pana la sfarsitul vietii sale, Mercury era urmarit de fotografi, in timp ce tabloidul The Sun sustinea ca Mercury este grav bolnav.

Aparitia sa din ultimul sau videoclip, „These Are the Days of Our Lives”, le-a confirmat suspiciunile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si