Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care s-a îndrăgostit și alături de care și-a întemeiat o familie. Deși părea că destinul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

În această seară, într-un nou episod “Prizonieră destinului”, îi regăsim pe protagoniștii îndrăgitei producții, Zeynep și Mehdi, în mijlocul unor noi provocări. După ce a depășit cu bine o situație limită, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că ar fi înjunghiat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră ca relația cu frumoasa fată să treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Citeste si: „Doctorul minune”, final de poveste

În episodul din această seară, Zeynep, surpriză uriașă pentru Mehdi, în sala de judecată

Mehdi ajunge în fața instanței de judecată, urmând să-și primească sentința. Spre surprinderea bărbatului, dar și a familiei sale, prezentă în sala de judecată pentru a-l susține, Zeynep apare în fața fostului soț într-o ipostează neașteptată.

Tânăra vine în fața lui Mehdi în calitate de avocat și este decisă să facă totul pentru a-l ajuta în acest dificil demers.

Citeste si: „Haideţi să ne cunoaştem” în România, eveniment organizat de Institutul Yunus Emre din Capitală

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Bariș nu ar fi de acord niciodată că aceasta să mai aibă de a face cu fostul soț. Zeynep știe toate acestea și încearcă să fie discretă în acest sens. Mama adoptivă a lui Zeynep bănuiește însă că fiica ei nutrește, în continuare, sentimente puternice pentru Mehdi.

Citeste si: Povestea femeii care a fost răpită imediat după ce a dat naștere unui copil: „Soacra mea m-a vândut”

Nu ratați noile episode din serialul “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Live stream ultimul episod din “Doctorul minune” 7 decembrie 2021. Povestea a ajuns la final și poate fi văzută online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si