Un nou atac russesc cu drone a avut loc la granița României, pe Dunăre. Totul s-a întâmplat azi-noapte, iar scenele de groază au fost filmate de martori de pe litoralul românesc de la Isaccea.

În filmare se vede cum a izbucnit incendiul destul de mare.

Pe canalele ucrainene de Telegram au fost raportate explozii în punctul menționat anterior.

Pe canalele rusești de Telegram se scrie că armata rusă a lovit masiv infrastructura ucraineană de acolo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Martorii români au precizat că după miezul nopții au fost anunțați că ar putea avea loc atacuri, însă nu au primit mesaje RO-Alert în apropierea momentului în care atacul s-a produs, potrivit Digi24.

Circulația bacurilor de la Isaccea Tulcea spre Ucraina este deocamdată oprită.

Dronele rusești au avariat un siloz de cereale din districtul Izmail

Dronele rusești care au atacat infrastructura portuară din regiunea ucraineană Odesa a avariat un siloz de cereale din districtul Izmail în primele ore ale zilei de vineri, potrivit guvernatorului regional Oleg Kiper.

Potrivit Hotnews, nouă camioane au luat foc, a scris guvernatorul pe Telegram, menționând că incendiul a fost stins între timp și că nu au fost înregistrate victime. El a mai adăugat că alerta aeriană din regiunea Odesa a durat trei ore și jumătate.

„Inamicul a vizat din nou infrastructura de frontieră și portuară a raionului Izmail", a spus el, potrivit sursei citate anterior.

Orlivka se află peste Dunăre de Isaccea și la aproximativ 10 km de districtul Izmail. 

Traficul prin PTF Isaccea, închis total

Traficul prin PTF Isaccea este închis total. Reprezentanții Gărzii de Coastă au transmis, în cursul zilei de vineri, că traficul este, așadar, redirecționat către Galați Rutier.

„Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier. Cele două bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, au precizat poliţiştii de frontieră.

Reprezentanții ISU Tulcea au declarat că nu au existat apeluri la 112 în zona Isaccea, în urma atacurilor cu drone.

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si