Close sidebar
Close sidebar

Atentat in Franta, la Toulouse. O masina a intrat intr-un grup de studenti. E teroare in oraselul francez

Un atentat a avut loc in urma cu foarte putin timp pe strazile orasului Toulouse din Franta. Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de studenti si a reusit sa raneasca trei persoane.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi dintre studentii raniti sunt in stare grava. Din primele informatii se pare ca cei trei sunt de nationalitate chineza. Atentatul a avut loc in apropierea unui Colegiu din suburbia Blagnac.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Media franceza scrie ca atentatorul a intrat in mod voit in multime. Este vorba de un tanar de 28 de ani care nu se afla pe vreo lista "neagra" a terorii. El a fost arestat. Se pare ca, in trecut, atentatorul fusese cercetat pentru o infractiune minora legata de consumul de droguri.

Cei doi tineri, care sunt in stare grava, unul in varsta de 22, altul de 23 de ani, au fost dusi de urgenta la spitalul din Toulouse. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI