Close sidebar
Close sidebar

ATENTIE! Imagini care va pot afecta emotional! O supravietuitoare din Colectiv a postat fotografii socante: "Nu doctorii, ci coruptia m-a lasat fara maini, ca pe un hot prins la furat!"

Mariana Oprea, una dintre victimele din Colectiv, a decis sa posteze cateva fotografii socante, facute la putin timp dupa tragedie.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Mariana Oprea, poreclita “Tedy” de prieteni, a supravietuit infernului de la Colectiv, desi arsurile i-au afectat o mare parte a corpului. Revoltata de dezvaluire care arata coruptia din sistemul medical, “Tedy” a decis sa posteze mai multe fotografii care o infatiseaza la cateva zile dupa tragedie, cand avea carne vie peste tot.

Ea a mai publicat poze dupa Colectiv, cu degetele sale amputate sau cu craniul ars, dar ultimile sale fotografii sunt socante, mai ales cea care o arata inconstienta, cu un tub in gura, si dezvaluie suferinta prin care a trecut.
“Aceste imagini va pot tulbura emotional… Nu doctorii, ci coruptia m-a lasat fara maini, ca pe un hot pe care il prinzi la furat, asta mi-a fost rasplata pentru toti acei ani in care am inchis ochii la nedreptatile din jur, spunandu-mi ca nu am ce sa fac, tot ce-mi ramane de facut este sa imi vad de drum cat mai departe de lucrurile astea.
Nu am stiut ca si eu contez si eu pot schimba ceva, as fi vrut sa fi luat atitudine mai devreme... Nu trebuie sa faci nimic sa ajungi asa, e suficient doar sa intorci capul in directia cealalta si soarta ti se poate schimba iremediabil”,
a comentat Tedy.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI