George Mihai a luat o pauză de la bunătăţile tradiţionale româneşti şi le-a încercat pe cele greceşti, chiar la ele acasă. A aflat apoi că, poate gusta spiritul bătrânei Elade, la o aruncătură de băţ de Capitală. Serile greceşti de la Comana din Giurgiu te poartă parcă pe tărâmul zeilor. Vă invităm astă seară într-o călătorie culinară. Rămâneţi cu noi, vă arătăm imagini desprinse din cele mai frumoase poveşti! Urmează.
Aţi fost aici?
Salonicul e un oras mare, foarte populat, unde sunt romani care au venit si la munca, romani care, de fapt, s-au si stabilit aici, si-au deschis propriile afaceri.
Prima si poate una dintre cele mai importante opriri e la piata. La piata de peste si fructe de mare.
Produsele sunt mai ieftine decat la noi si, in plus, crevetii au cu totul alt gust decat cei pe care ii gasim la noi.
Yannis, un grec autentic a gasit-o pe Mihaela, o romanca. Certuri nu sunt, decat, rar, in bucatarie. Mihaela gateste romaneste, iar Yannis tine la traditiile grecesti.

Salonicul e un oras mare, foarte populat, unde sunt romani care au venit si la munca, romani care, de fapt, s-au si stabilit aici, si-au deschis propriile afaceri. Prima si poate una dintre cele mai importante opriri e la piata.

La piata de peste si fructe de mare. Produsele sunt mai ieftine decat la noi si, in plus, crevetii au cu totul alt gust decat cei pe care ii gasim la noi.Yannis, un grec autentic a gasit-o pe Mihaela, o romanca. Certuri nu sunt, decat, rar, in bucatarie. Mihaela gateste romaneste, iar Yannis tine la traditiile grecesti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si