Close sidebar
Close sidebar

Au dat bani pe bilet ca sa fie injurati si umiliti de un sofer tupeist din Constanta!

Un tanar a filmat intregul spectacol dat de conducatorul auto si a postat imaginile revoltatoare pe o retea de socializare. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferul din imagini isi iese din minti cand o femeie ii spune ca vrea sa opreasca intre statii.

Individul care isi incaseaza salariul din banii platiti de calatori are tupeul s-o ameninte pe femeie si sa-i spuna ca nu o va mai lua niciodata in microbuz.

- O cunosc dupa voce. Daca nu va convine de ce va urcati doamna? Aualeu, tu erai? Pai te mai iau? Nu ma mai luat. Vai de capul tau! Mai vrei sa te las si la RECLAMA.... sa fii si in mijlocul soselei sa te las.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un pasager intervine atunci cand aude insultele adresate de sofer unei femei.

- Pai te mai iau eu vreodata? Vorbeste frumos, ca pe banii nostri traiesti ma. Al BEEP ddracu sa fi! Pe banii nostril traiesti ma, nu pe banii patronului.

Mai grav, barbatul se pare ca incaseaza bani de la oamenii care intra in microbuz fara sa taie bilet. Probabil o parte din incasarile zilnice se duc astfel direct in buzunarul lui.

-Bai omule, te-am rugat frumos sa te dai jos! Taci BEEP ddracului din gura! Nu ma mai scoate din sarite! Bai, ti-am dat banii? Nu ma duci degeaba. Pai ti-am zis sa te dai jos. Dar da-mi si mie un bilet. Ia de aici, baga pe tine!  

Barbatul este infuriat pentru ca trebuie sa dea bilete. Parca le-ar face o favoare calatorilor.

Ia ma bilete, saura-te.

Esti baut, BEEP((dracu)) m-a pus sa te iau.

Intregul episod filmat cu telefonul de un constantean a devenit imediat viral pe internet si a atras furia oamenilor. Sa speram ca le vor vedea si oamenii legii si vor lua masuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI