Close sidebar
Close sidebar

Au facut facut haz de inundatii. Cativa tineri din Craiova s-au balacit ca la Mamaia in apa revarsata in oras

Marea s-a mutat in mijlocul Craiovei. O ploaie de vara a fost suficienta sa umple strazile cu atata apa, incat, in unele locuri, oamenii le-au putut trece doar inot.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Mai nou, au oltenii o vorba: daca nu se duc ei la mare, vine marea la ei. Marea... inundatie.

Daca e gratis, cu placere! In timp ce soferii isi plangeau in pumni amarul, tinerii din imagine s-au simit ca la Mamaia. Cu apa din belsug, cu valuri ca-n vreme de furtuna si cu echipament... aproape corespunzator, ce sa mai! A fost momentul ideal pentru o balaceala in piscina naturala.



"Pescuim, pescuim. Uitati aici. Hal! Hal!   Ia uitati, ia uitati ce e aici. Veniti, domnule, incoace. Ia uitati ce a facut conducta.  Sa facem asa. E bine? E dezastru, e dezastru. Ce-ati facut, v-ati descaltat? Da, am inotat. Am inotat.

La propriu. La cata apa s-a strans, pe unele portiuni de sosea doar inot puteai sa treci.

"Sa filmezi, sa ma duc sa-i dau in judecata."


"Sa vina, vere, Olguta (n.r. primarul Craiovei)  sa ne scoata. Sa vina Olguta aici, ca platim taxe.

Barca si cizmele de cauciuc ar fi trebuit sa fie accesoriile obligatorii. Cine n-a avut nici una, nici alta, a avut de infruntat suvoaie de parca marea s-ar fi revarsat.

"Apa ajungea pana la oglinda. Daca va imaginati treaba asta.
Am ramas blocat 300 de metri mai incolo, masini in fata, masini in spate."


"Nu mai porneste, gata. Pai, unde v-a prins? Chiar acolo, la intersectie"

40 de minute a turnat cu galeata. Prinsi pe drum de puhoiae, zeci de soferi s-au trezit luati de val. Printre ei, si cantaretul de muzica populara, Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu- cantaret de muzica populara -  Vremea e de vina.  
Dumnezeu, asta este, ce sa-i facem. Mergeam catre casa si a venit valul, m-a impins.

Odata cu masinile intrate la apa, vor intra la apa si economiile bietilor soferi. Cu totii vor plati reparatiile din propriul buzunar, pentru ca nu vor fi despagubiti.

Sa razi sau sa plangi, cand dai cu ochii de-un asemenea potop? Ei bine, ardelenii au facut haz de necaz. Cu vaslele dupa ei, s-au urcat in caiace si au plutit pe strazi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI