Close sidebar
Close sidebar

Au facut o fotografie, iar cand s-au uitat mai atent la ea s-au ingrozit! Ce a aparut pe bancheta din spate a masinii: "A venit sa ne avertizeze!"

O mama pretinde ca fiica ei a fotografiat fantoma unui copil pe bancheta din spate a masinii, iar un expert in paranormal sustine ca e posibil ca baietelul sa fi murit intr-un accident rutier si sa fi venit pentru a le avertiza pe cele doua sa poarte centura de siguranta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Melissa Kurts, in varsta de 48 de ani, isi ducea fiica, Harper, la un concurs de frumusete, cand fetita de 13 ani a inceput sa faca selfie-uri in masina. Mai tarziu, cand s-au uitat mai atent la fotografii, au observat figura unui baietel pe bancheta din spate a masinii.

Dupa cateva cautari, femeia a descoperit ca fotografia a fost realizata la un an de cand un copil si-a pierdut viata intr-un accident rutier, chiar pe acea strada.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sursa foto: facebook.com/laregionparaguay/

Mai multi experti in paranormal au analizat imaginea si nimeni nu a putut sa-i ofere o explicatie femeii pentru aceasta aparitie stranie, insa unul dintre ei au declarat ca baiatul ar fi aparut pentru o avertiza pe femeie in legatura cu centura de siguranta,

„Am facut aceasta fotografie exact cand s-a implinit un an de la un accident rutier.

A fost un moment socant”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail. "Harper nu purta centura de siguranta, iar unul dintre expertii care au analizat fotografia crede ca incerca sa o avertizeze” , a adaugat ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI