Close sidebar
Close sidebar

Au inceput deja vanzarile de purcei pentru Craciun. Cat costa unul si cum isi imbie vanzatorii clientii

Porcul nu se ingrasa in Ajun! Cel putin asta spun taranii nostri, care se lauda cu godaci de toata frumusetea. Drept dovada, isi invita clientii in batatura sa vada cu ochii lor oferta de Craciun. ##VIDEO34885##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu o luna si-un pic inainte de Craciun, 'nea Ioan a inceput deja sa-si ingrase portofelul. Dis de dimineata, a deschis larg poarta cocinei si i-a invitat pe musterii sa-i arvuneasca porcii.

De cateva zile, ograda pensionarului este mai ceva ca poiana lui Iocan. Vecinii inspecteaza cotetele si despica preturile-n patru mai aprig ca-ntr-o dezbatere politica.

Proprietarul celor 8 capete de purcei tine si cu dintii de pret. Are si motive! Godacii lui sunt crescuti cu hrana bio si garanteaza ca vor fi cei mai fragezi, pe masa de sarbatori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Norocul porcului ca astfel de practici au ramas doar amintiri din epoca de aur. Nea Ioan se jura ca godacii lui vor fi asomati ca la carte si, cat ai zice peste, proaspatul proprietar va pleca fericit, cu carnatii-n punga.

O pereche de purcelusi de lapte costa 360 de lei, iar un godac de 30 de kilograme, 250 de lei.

Cei care cantaresc peste o suta de kilograme se vand cu 8, 9 lei kilogramul. In piete, slanina costa 25 lei kilogramul, sunca 43 de lei, toba 30, carnatii variaza intre 16 si 30 de lei, iar rulada 35. Iar jumarile sunt adevarate delicatese: 45 de lei kilogramul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI