Close sidebar
Close sidebar

Au început lucrările la casa pentru copiii Alexandrei Ivanov, mama din Botoșani care s-a stins din viață la vârsta de 26 de ani pe un pat de spital: ”Să fim cu toții parte a îndeplinirii acestui vis”

Alexandra Ivanov, tânăra însărcinată care s-a stins din viață, după ce a agonizat ore întregi pe un pat de spital din Botoșani, avea un singur vis. Acum, casa pe care și-o dorea pentru copii începe să prindă contur.

Stefania Pavel,

Alexandra Ivanov, tânăra de 25 de ani care a murit în luna august într-un spital din Botoșani

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandra Ivanov este tânăra care a murit la vârsta de doar 25 de ani, în luna august, pe un pat de spital din Botoșani. Alexandra era însărcinată în trei luni, și deoarece s-a simțit rău a mers la spital. 

Cum au fost pedepsiți vinovații în acest caz?

De acolo, tânăra trimitea mesaje soțului său și rudelor, spunându-le că nu se simte bine, că nu mai are aer, iar nimeni nu îi face nimic. Abia următoarea zi, fata a fost mutată la Terapie Intensivă, însă totul a fost în zadar, deoarece ea s-a stins din viață la scurt timp. În urma ei a lăsat un soț îndurerat, dar și trei copii, care acum nu mai au cui să spună ”mamă”.

În urma acestui incident teribil, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani a amendat Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” cu suma de 42.272 de lei, deoarece Alexandra nu a primit serviciile medicale de bază. Chiar și aceste condiții, Managerul interimar al SJU, medicul Monica Adăscăliţei, a anunțat la scut timp că va contesta sancţiunea.

Mesajele transmise de Alexandra Ivanov de pe patul de spital.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Alexandra, tânăra însărcinată care și-a pierdut viața la un spital din Botoșani ar fi împlinit azi 26 de ani: ”Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre”

Ancheta este în continuare în desfășurare. Totodată, oamenii legii au pus sechestru pe bunurile în valoare de 300.000 de lei ale medicului de gardă. Doctorița și-ar fi cedat restul averii soțului său, pentru a nu avea din ce plăti despăgubiri familiei Alexandrei Ivanov, care cere daune de 7 milioane de euro.

Oameni cu suflet mare au donat pentru noua casă a familiei Ivanov

În urma unor donații, visul Alexandrei va deveni realitate. Tânăra își dorea mai exact, o casă nouă pentru copiii ei, pe care îi iubea atât de mult. Astfel, lucrările la locuință au început, asta deși banii încă nu sunt de ajuns.

Citește și: EXCLUSIV- Mama tinerei care a murit însărcinată la 25 de ani, deranjată de nepăsarea din sistemul medical: ”Îmi doresc să nu fie în zadar sacrificiul Alexandrei. În locul ei poate fi oricine, mamă, fiică, soră”

”Am lipsit o perioadă, dar am revenit cu vești bune referitoare la visul Alexandrei și al familiei ei. S-au încheiat în acest răstimp toate etapele ce țin de partea birocratică a ridicării unei case, iar MARȚI, cu ajutorul lui Dumnezeu, au început lucrările. După o rugăciune de binecuvântare a lucrărilor, s-a făcut trasarea și au început săpăturile pentru fundație. Vom continua să postăm constant statusul construcției pentru că aceasta a fost posibilă doar datorită comunității care s-a strâns în jurul soțului și copiilor Alexandrei. Puterea lui „împreună” se concretizează în acest vis care prinde contur din ce în ce mai clar. Să fim cu toții parte a îndeplinirii acestui vis! Căsuța în care vor locui Gabriel, soțul Alexandrei, împreună cu cei trei copii, Sofia, Ioan și Iosif, are nevoie în continuare de donatori”, a fost mesajul postat pe o pagină de susținere a cazului Alexandrei. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Casa pe care și-o dorit-o Alexandra Ivanov pentru copiii ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI