Naina, o fata in varsta de 17 ani cu dizabilitati, a fost ucisa fara mila de catre tatal si unchiul fetei cu care fugise fratele sau mai mare.

Acestia nu s-au putut impaca cu faptul ca fata lor a fugit de acasa cu fratele Nainei, Deepak si au vrut sa se razbune crunt pentru rusinea adusa familiei lor.
Cum in India "crimele de onoare" sunt la ordinea zilei, cei doi barbati au decis sa "spele rusine" prin crima.

Ei au patruns in casa in care locuia familia lui Deepak, iar acolo au gasit-o pe sora lui bolnava.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acestia s-au iesit din firea cand aceasta le-a spus ca habar nu are unde se afla fratele ei si iubita acestuia si au inceput sa o loveasca fara mila. Apoi, au stropit-o pe aceasta cu benzina si i-au dat foc. Strigatele disperate ale Nainei i-a alertat pe vecini, care au dus-o de urgenta pe copila la spital, dar, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Se pare ca unul dintre atacatori ar lucra in politie, iar cel mai probabil, ucigasii vor scapa nepedepsiti.

Tatal fetei fugite de acasa si unul dintre ucigasi, Radhamohan Agnihotri, a depus o plangere la politie spunând ca Deepak (21 de ani) i-a rapit fiica in varsta de 17 ani  chiar daca fata a lasat în urma un bilet în care spune ca a plecat de buna-voie.

Cu toate acestea, din cauza faptului ca fata nu a implinit inca 18 ani, Deepak este cautat de politie sub acuzatia de rapire.

Sursa: The Times of India


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si