Li s-a intamplat catorva asistati social, care aratau ca duc o viata de huzur, pe Facebook, asa ca statul le-a taiat suma lunara de care beneficiau.

15 oameni din comuna argeseana Bughea au facut greseala vietii lor.

"Cand am deschis Facebook-ul i-am gasit in avion. Doua familii de cetateni din comunitatea de rromi, care se filmasera in avion si au postat pe Facebook. isi facusera selfie in avion, bine mersi, si aranjati", spune primarul comunei Bughea, Ion Tanasescu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu doar cateva ore inainte, dosarele de ajutor social le fusesera aprobate. Suma, bineinteles, nu este exorbitanta. Cu toate acestea, proaspetii asistati social au plecat spre Suedia, la bordul unui avion care apartine unei companii aeriane scumpe, potrivit observator.tv

"A reusit sa ne contacteze si sa ne intrebe daca este adevarat ca i-am incetat dosarul de ajutor social. si dupa aceea a promis ca se intoarce intr-o saptamana...

Ei nu recunosc niciodata ca pleaca in strainatate. Spun ca se duc la Bucuresti cu maturi", a declarat asistenta sociala.

"De regula pleaca in Suedia, pleaca in Germania, in Austria, sunt tarile preferate pentru ca acolo gasesc mai multa sensibilitate si sunt sprijiniti mai mult de cetatenii din aceste tari", mai spune primarul.

Un alt individ a ramas fara bani dupa ce si-a invelit copilul in bancnote si l-a pozat.

Bineinteles, imaginea a fost pusa tot pe Facebook. Banii pentru ajutoarele sociale sunt acordati din bugetul de stat si trebuie sa-l primeasca cei care muncesc cel putin o saptamana pe luna.

"Daca nu muncesti, cum sa iei banii daca nu muncesti? Venim la primarie muncim, la santuri, la gunoi, unde ne trimite primarul", se plange un tanar care primeste ajutor social.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si