Close sidebar
Close sidebar

Au ramas sub cerul liber dupa ce un foc urias le-a cuprins casa chiar inainte de Pasti.

Bietii oameni s-au salvat in ultima clipa din calea flacarilor, care s-au extins cu repeziciune si la vila vecinilor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicusor Lazar: M-a nenorocit, doar ce mi-a murit femeia. M-a nenorocit, asigurare nu am, nimic nu am.
 
Acest barbat, cuprins de disperare, a ramas sub cerul liber in saptamana patimilor. Era in casa azi-dimineata, cand, deodata, incendiul a izbucnit. O nepoata de-a lui ar fi provocat nenorocirea.

Nicusor Lazar- proprietar prima casa: ce-o fi facut cu lumanarea ca am gasit-o cazuta jos. Am apucat si am salvat-o. Am tarat-o de brate si am scos-o afara.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Nenorocirea s-a abatut si asupra unor vecini, care isi construisera o vila nou-nouta. In doar cateva clipe, focul s-a extins si la locuinta lor.  In zadar a incercat proprietarul sa dea pompierilor o mana de ajutor.

Interventia pompierilor a fost una extrem de complicata- vantul a suflat cu putere, iar din cauza fumului, vizibilitatea a fost redusa.

Lt. col. Eugen Chirita- purt.

de cuv. I.S.U. Galati: Am intervenit cu 6 autospeciale pentru stingerea incendiului.  Cauza probabil a incendiului este de la o soba din bucatarie, de la locuinta invecinata care a ars aproape in totalitate.

Acum, in pragul sarbatorilor, cele doua familii sunt nevoite sa se mute prin vecini. Casa de la care a izbucnit incendiul este distrusa in totalitate.
 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI