Close sidebar
Close sidebar

Au rapit o fetita de sub ochii parintilor, au bagat-o intr-o dubita, iar ce a urmat apoi este cumplit

Acest cuplu a rapit o fetita din fata unui hotel, chiar de sub ochii parintilor ei, au bagat-o intr-o dubita, iar ce a urmat apoi este cumplit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

David Villegas Inclan si iubita lui, Anabel Moreno, au rapit fetita in octombrie anul trecut, chiar de sub ochii parintilor ei. Au bagat-o intr-o masina si au condus pana in orasul Zapata, in apropiere de Mexico City, unde au tinut-o prizoniera. I-au sunat apoi pe parintii speriati si le-au cerut sa plateasca o recompensa, daca vor sa isi mai vada copila in viata.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Autoritatile contactate de parinti au reusit in cele din urma sa ii prinda pe rapitori, dupa ce parintii au platit o suma nespecificata de bani.
David Villegas Inclan a fost condamnat la 160 de ani de inchisoare, pentru ca a fost gasit vinovat si pentru rapirea unei alte persoane, in provincia Ixtlahuaca. Iar iubita lui a primit o pedeapsa de 100 de ani de inchisoare.

De asemenea, cei doi trebuie sa plateasca si o amenda de aproximativ 800 de dolari familiei.

Sursa: Digi24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI