Close sidebar
Close sidebar

Au salvat zeci de vieti, desi nu si-au primit salariile de doua luni. Salvamarii din Navodari au muncit pe branci, toata vara, fara sa vada un ban

Au salvat oameni pe burta goala. Salvamarii din Navodar nu si-au mai primit salariile de doua luni, desi au fost mereu la datorie. Cum motiveaza autoritatile locale umilinta la care au fost supusi salvatorii, aflati imediat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au tacut o vara intreaga si s-au imprumutat pe unde au apucat. Ajunsi in pragul disperarii, salvamarii din Navodari rup acum tacerea. Spun ca nu si-au mai primit salariile din luna iunie.

Cate plati ati primit in aceasta vara?
Una singura, un singur avans, pe doua saptamani.
Am primit 975 de lei pentru 2 saptamani de munca. Am un sef pe nume Marian Raicu. Am indraznit sa-l intreb de salariu si mi-a spus sa predau echipamentul si sa plec acasa.


Superiorilor nu pare sa le pese ca salvatorii au muncit toata vara gratis. Asta desi isi risca zilnic vietile, pentru a-i scoate din apa pe turistii inconstienti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Programul de la 07.30- 20.00 seara. Am avut interventii mai mari aici, in zona asta, o fetita era sa se inece. Am fost 4 baieti care am sarit in apa si am salvat copilul. Nimeni de pe mal nu s-a bagat dupa ele, decat noi"

"Toata vara si-au pierdut-o aici si acum sa nu-I platesti, nu se poate. Mi se pare ca este un abuz. Sunt aici, striga, ii atentioneaza pe turisti: Bai, nu te duce, ai grija"

Conform legii, firma care asigura serviciile salvamarilor pe plajele din Navodari  primeste bani de la bugetul local. Demult insa nu a mai fost virata vreo suma din partea autoritatilor locale. Ieri, insa,  dupa ce reporterii Kanal D au ajuns la primarie, s-a produs instant minunea:

Dinicu Constantin, sef serviciu adiministrativ Primaria Navodari:

"Plata a fost facuta astazi. Termenul de plata este de 30 de zile, deci domnul a emis factura tarziu"

Teoretic, salariile salvamarilor pe lunile iulie si august le vor intra in conturi maine.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI