Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

S-au scurs noua luni de cand isi priveste fiul numai in fotografie. Marius Stefan avea doar 27 de ani, cand flacarile i-au inghitit viata.

"As da oricat sa-l mai vad. Doar in vis de acum incolo. Doar in vis", a spus mama lui Marius.

In fiecare clipa se gandeste la cel caruia i-a dat viata si tot in fiecare clipa simte ca durerea o doboara. Sedintele saptamanale de terapie o mai fac din cand in cand sa uite de suferinta. Nu vrea decat va vinovatii sa plateasca.

"Doamne, sper pana la Dumnezeu sa se faca dreptate. Cei care au legea si dreptatea in mana sa se gandeasca ca au si ei copii. Atat le zic.", a mai spus, plangand, mama lui Marius.

"Nu exista durere mai mare.
Un chin. Cand vezi ca nu se ia nicio masura ..Nu se ia nicio masura", a spus si tatal indurerat.


La slujba de pomenire de 9 luni de la moartea celor 64 de tineri prea putini au fost cei care si-au amintit si au venit cu flori sau lumanari.

Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei care ne-au parasit si speram sa nu se uite acest lucru, pentru ca  este un lucru care nu trebuie uitat niciodata.


Printre supravietuitorii infernului din 30 octombrie l-am zarit si pe Alex, tanarul care parasea spitalul in decembrie anul trecut. A stat fata in fata cu moartea, pe care a invins-o.

Mai are mult de tras. Mana dreapta este imbracata toata intr-o manusa speciala, pe care trebuie sa o poarte chiar si atunci cand termometrul ajunge la 40 de grade Celsius.

ALEX PLINGU: Va trebui sa mai fac doua operatii si tine si de mine sa ma protejez, sa ma dau cu creme de 3-4 ori pe zi.


Nu vrea sa se planga, insa cu fiecare zi care se scurge simte ca cei responsabili de tragedie se indeparteaza de pedeapasa.

"Au trecut cu greu, au trecut cu speranta ca se va rezolva, dar nu s-a rezolvat nimic", a mai spus acesta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si