Close sidebar
Close sidebar

Peste trei milioane de telespectatori au fost cu ochii aseară pe „Survivor România”! Stația s-a clasat pe primul loc la nivelul întregii țări și la orașe

„Survivor România” face senzație în rândul românilor. Următoarea ediție „Survivor România” va putea fi urmărită miercuri, de la ora 22:00, la Kanal D!

Georgiana Balaban,

Concurenții Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Batalie epica duminica, la „Survivor Romania”, reality-ul fenomen difuzat de Kanal D. Peste doua milioane de telespectatori (2.344.000) au urmarit aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii show-ului, competitia extrem de stransa, minutul de aur, inregistrat la 20:55, adunand in fata micilor ecrane peste trei milioane de urmaritori din intreaga tara (3.121.000).

Jador la Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Probele de la Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Noul sezon „Survivor România”. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Kanal D s-a situat pe locul 1, la nivel national, in topul audientelor, cu 13,3% Rating si 25,3% pe targetul National, si cu 11,0% Rating si 21,9% Share pe targetul All Urban.

Comercialul si-a adjudecat locul doi, la mica diferenta de primul clasat, cu 9,7% Rating si 23,8% Share.

Citeste si: Marilena Cuciurean de la Războinicii a leșinat la Survivor România!

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Jocul pentru recompensa pusa la bataie aseara, un kit cu unelte menit sa ii ajute pe concurenti sa isi faca viata mai usoara pe insula, i-a facut pe Faimosi si Razboinici sa lupte pana la epuizare, pe un traseu extrem de solicitant, care le-a testat echilibrul, agilitatea si, la final indemanarea si stapanirea de sine.

Costi Ioniță și Jador la Survivor România.
[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine au fost câștigătorii jocului de aseară

Castigatorii jocului de aseara au fost Razboinicii cu un scor detasat, de 10 – 5, acestia intrand in posesia mult doritelor unelte: toporul, fierastraul, ciocanul, cuiele si sforile atat de necesare.

Concurentele de la Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenții noului sezon Survivor. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Catalin Morosanu, de la Faimosi, si Lucian Barbu, de la Razboinici, si-au disputat acest joc final insotiti de strigatele de pe margine ale coechipierilor. Miza uriasa si tensiunea concursului i-a facut pe unii dintre concurenti sa explodeze de furie sau sa se afunde, dupa traseu, intr-o tacere apasatoare. Catalin Morosanu si Jador, de la Faimosi, au acceptat cu greu infrangerile pe traseu si si-au promis sa faca totul pentru a nu mai rata puncte. Telespectatorii au fost martorii si unor manifestari emotionante de fairplay, un exemplu fiind acela in care razboinicul Sorin, invingator pe traseu, si-a imbratisat adversarul, pe Jador.

Citeste si: Costi Ioniță este un vegan convins! Faimosul de la “Survivor România” a îmbrățișat un stil de viață aparte, fiind un model, în acest sens și pentru mama sa: “Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Un bărbat din Suceava și-a desenat propria trecere de pietoni pentru a ajunge mai repede la cârciumă: ”Aicea îmi place mie să beau”- radioimpuls.ro

Miercuri seara, de la 22:00, urmeaza o noua confruntare in Republica Dominicana, intre Faimosi si Razboinci. Spiritele par sa se incinga in ambele tabere, lipsurile de pe insula si constientizarea faptului ca a inceput competia cu adevarat vor scoate din concurenti o serie de reactii care ii vor dezvalui, treptat, publicului.

Probe dure la Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Survivor Romania” va putea fi urmarit de milioane de fani in fiecare miercuri si joi, de la ora 22:00, si de vineri pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Nu pierdeti, miercuri, de la 22:00, o noua etapa plina de tensiune, din competitia cea mai iubita a anului 2021.

Noul sezon doar la Kanal D. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI