Close sidebar
Close sidebar

Autoritatile din Bacau sunt in alerta! Un agresor umbla liber pe strazi. O fetita de 9 ani a scapat la limita din mainile lui

Atentie, parinti! Un agresor se plimba liber! O fetita 9 ani, din Bacau, a scapat la limita din mainile individului care a incercat sa o rapeasca de langa scoala. Suspectul circula cu o masina inmatriculata in judetul Arges! Toata politia este acum.. in alerta!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat dimineata, la cativa pasi de scoala. Parintii si-au lasat fiica in statia de autobuz. Dupa cateva clipe, un individ s-a dat jos din masina si a incercat sa o ademeneasca pe copila.

In tot acest timp, individul o tinea pe fata de mana.

Doina Marinov – inspector: “Scena a fost vazuta de un parinte care l-a amenintat pe agresor ca va suna la politie si in momentul acela s-a smucit. Initial a fugit si apoi s-a ridicat si a fugit”. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Doar ca povestea iesita din gura directorului scolii nu e aceeasi cu cea a inspectorului:

Anca Serea- director adjunct Scoala Alexandru Ioan Cuza Bacau: “I n acel moment treceau pe strada si alti parinti care mergeau spre scoala si nu a intrebat nimeni”.

Cert este ca fata, imediat ce-a reusit sa scape din mainile agresorului, a fugit in scoala, unde a spus tot ce-a patit.

Anca Serea- director adjunct Scoala Alexandru Ioan Cuza bacau: “Era speriata, a plans, a avut nevoie de consoliere a avut o disuictie cu ea si doamna invatatoare”.

Desi in stare de soc, fetita a reusit sa-si aminteasca multe detalii, care i-ar putea ajuta pe politisti sa dea de urma suspectului. De ajutor le-ar puitea fi si camerele de supraveghere din zona.

Din cauza panicii iscate, cei de la inspectorat au convocat toti directorii de scoli ca sa ia masuri speciale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI