Close sidebar
Close sidebar

Autoritatile sunt in alerta maxima! Un virus nou face prapad in randul populatiei, iar zece oameni au murit deja

Medicii indieni din populara statiune Kerala sunt in stare de alerta maxima dupa ce 10 oameni au murit infectati cu un virus foarte rar si incurabil, care se transmite de la lilieci.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoritatile au confirmat ca virusul Nipah a fost deja confirmat in cazul a cinci decese. Alte cinci sunt suspectate. Alte 90 de persoane au fost plasate in carantina, dupa ce au prezentat simptome ale infectiei.

O echipa de experti a fost trimisa de urgenta in zona turistica foarte populara din India.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Virusul se transmite de la liliecii de fructe. 70% dintre cei infectati, isi pierd viata. Persoanele care contracteaza boala prezinta simptome similare cu cele ale gripei. Starea pacientilor se va inrautati insa considerabil, rezultând in inflamarea creierului si coma.

Virusul se transmite la oameni prin carne de porc infectata, prin fructe sau prin vin de palmier contaminate de lilieci. 

Sursa: Digi24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI