Alearga fericite pe podul de la Cernavoda, de parca autostrada ar fi facuta pentru ele. Sute de oi indraznete si gata de plimbare fac spectacol pe banda intai, chiar pe podul de la Cernavoda.

Priviti-i pe mieii colorati ca niste dalmatieni cum tin pasul cu turma. EI sunt cei care au prioritate, nicidecum autoturismele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deschizator de drumuri este acest cioban. Cu caciula de blana pe crestet  si cu suratele dupa el, omul n-are nicio grija, ba din contra. Merge agale pe banda de urgenta.

Aglomeratia e atat de mare, incat masinile apasa pedalele de frana. Se merge doar pe banda a doua, cu viteza redusa si cu avariile pornite. Mieii jucausi, care defileaza in pas alergator  se distreaza pe seama soferilor.

....aventura lor este cosmarul celor de la volan.  Soferii au patit-o chiar si pe timp de noapte, cand o alta turma de oi a fost surprinsa, in plin maraton, tot in acelasi loc.

De data aceasta, tirurile  au stat pe loc minute in sir, pana cand ciobanul si-a aliniat mioritele zvapaiate pe banda de urgenta.

Calatoria turmelor de oi pe autostrada a devenit un obicei.

Pe cat de distractive sunt, pe atat de periculoase pot deveni pentru soferii neatenti. Daca politistii ii identifica pe ciobanii din imagini, vor fi sanctionati cu o amenda usturatoare.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si