Close sidebar
Close sidebar

Autotransplantul cu celule stem, sansa unei fetițe de 4 ani la o viață normală. Să o ajutăm pe Maria!

Maria Andreea Bechenea este o fetita in varsta de 4 ani si 2 luni. In urma cu 2 ani si 2 luni, parintii au descoperit ca micuta sufera de autism. Au inceput de indata tratamentele existente pe piata, in principal, ABA (Applied Behavioral Analysis), care costa lunar, 3.000 de lei.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai ca in toata aceasta perioada, Maria nu a raspuns tratamentului, iar parintii s-au documentat si au descoperit ca la o clinica din Viena, exista posibilitatea vindecarii: micuta poate fi supusa unui autotranspalt cu celule stem, printr-un sistem de centrifugare in osul iliac si in vene.

Istoricul pacientilor care au fost supusi unei astfel de proceduri arata ca in urma interventiei, pacientii au avut evolutii foarte mari.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Ca atare, si Maria trebuie sa ajunga aici, pentru o sansa la o viata normala.

Interventia costa 10.000 de euro, iar micuta a fost programata pentru data de 25 iulie, iar banii trebuie depusi in contul clinicii cu 3 saptamani inainte.

Toti cei care vor sa contribuie la sansa unei vieti normale pentru Maria, pot depune orice suma in contul IBAN- Banca Transilvania- RO50BTRLRONCRT0147395301, titular de cont Abalași Mihaela (mama fetitei).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI