Inca o moarte fulgeratoare in Romania. Fostul deputat  PNL Adriana Saftoiu a anuntat moartea lui Bogdan Adrian Gavrila, secretar general al Club of Romania.
Bogdan Gavrila avea doar 34 de ani si, potrivit primelor informatii, a murit in urma unui infarct.
Toti cei care l-au cunoscut sunt in stare de soc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

La doar 34 de ani ne-a părăsit Bogdan Andrei Gavrilă. A luptat constant din postura de antreprenor social şi voluntar în societatea civilă pentru o Românie mai bună. A fost un vizionar şi a inspirat sute de tineri prin activitatea sa. Rămas bun!”, a scris Dan Stoenescu.

„Bogdan Gavrila a murit! A fost sufletul Club Romania! E atat de nedrept incat sper ca Dumnezeu să îmi audă strigătul! Un om tanar, 34 de ani, educat, cu un bun simt rar intalnit incat il consideram un aristocrat al generaţiei lui, o placere sa combati cu el...Bogdan, sa ai drum lin”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si