Tehnica "strat in strat" pe care o folosea Rembrandt i-a adus succesul lui Laurentiu Popa. Pictorul roman e unul dintre cei mai cautati in strainatate pentru similitudinea in detaliu cu originalele care se vand pe zeci de milioane de euro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Laurentiu locuieste intr-un sat, la 50 de kilometri de Galati, insa atelierul sau ar putea fi la fel de bine la Roma, Paris sau in Berlin:  la cei 44 de ani, pictorul a cucerit deja lumea!
Dincolo de ambitie, e un talent urias cultivat din frageda copilarie: artistul e absolventul unei scoli de arta, a studiat la Academia Stefan Popa Popa's si a restaurat frescele din Manastirea Neamt. S-a stabilit, apoi, in Italia, unde a locuit mai bine de 6 ani si a devenit cetatean de onoare.
Inainte sa astearna culorile pe panza, pictorul le simte.

Desi are si compozitii proprii, reproducerile ii sunt cele mai dragi lucrari.. Cele mai multe cereri catre ele se indreapta.
Chiar daca acum Romania nu trece prin cea mai buna perioada financiara, iar romanii sunt mai preocupati sa-si asigure traiul pentru ziua de maine, din ce in ce mai multi iubitori de arta investesc in picturile lui Laurentiu Popa.

Clientii sai sunt la ora actuala in mare parte afaceristi.
Lucrarile lui Laurentiu Popa sunt foarte apreciate si rasplatite financiar, pe masura muncii depuse. Nu castiga din pictura cat sa se imbogateasca, dar spune ca isi poate intretine sotia si copiii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si