Close sidebar
Close sidebar

"Aventura" rochiei povestită cu umor chiar de celebra prezentatoare la Follow us!: Teo Trandafir: "Nu puteam să mă uit la mine în oglindă..."

În această dimineață Ilinca Vandici și Teo Trandafir, prezentatoarele emisiunii "Follow us!", de la Kanal D, au avut un dialog spumos și amuzant legat de rochiile de mireasă pe care cele două le-au purtat în cele mai importante zile ale vieții lor personale.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Inspirată de discuția despre alegerea rochiei de mireasă de către Denisa, viitoarea soției a lui Iancu Sterp, Teo Trandafir a povestit cu mult umor "travaliul" prin care a trecut cu prima rochie de mireasă pe care a îmbrăcat-o.

"A fost rău, am plâns mult, mult, mult. 1990, nu se găseau de niciunele și la un moment dat vine cineva, o cunoștință din străinătate, cu un fel de timbru de material, exact poleială de ciocolată, poleială textilă. Imaginați-v ă  o bucată de material textil care arată că ambalajul de la ciocolată... Îmi trimite femeia cinci metri și m-am dus în parc și am desfăcut <balotul>. Nu puteai să te uiți la mine în niciun fel. Eu nu puteam să mă uit la mine în oglindă... Eu plângeam, devenisem Bridezilla. Și mă duc la o vecină care și-a scos din perete perdelele și am acoperit toată chestia aia ca să nu mai sclipească atât de rău",  a povestit cu umor Teo Trandafir în cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Follow us!".

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Valoarea tichetelor de masă crește de la 1 octombrie 2024. Câți bani vor primi angajații în plus- antena3.ro

Pentru informații utile, invitați speciali și o porție zdravănă de voie bună, nu ratați dimineața, de la ora 08:00, de luni până vineri, emisiunea  "Follow us!", prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI