Close sidebar
Close sidebar

Avertismentul medicilor! Nu le mai administrati copiilor suplimente pentru cresterea imunitatii - Chiar si cele naturiste pot face rau

A devenit o moda ca, la inceput de iarna, parintii sa le dea copiilor diverse suplimente pentru cresterea imunitatii! Medicii trag, insa, un semnal de alarma! Organismul unui copil trebuie sa isi formeze singur anticorpii, iar un administrarea produselor de imunitate, fie ele naturiste sau nu, pot face mult rau.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

ALEXIS COCHINO:  am avut cazuri de boli autoimune care au aparut dupa tratamente pentru stimularea imunitatii, nu spun ca din cauza lor, dar nici nu pot sa exclud aceasta probabilitate.

Copiii- al caror organism, datorita varstei fragede, nu trebuie sa lupte cu efectele stresului, sedentarismului, fumatului sau consumului de alcool- cateva dintre cauzele scaderii imunitatii la adulti, nu au probleme grave in acest sens! Daca nu au dezvoltat anumite tipuri de infectii, sistemul lor imunitar este mai slab pentru ca inca nu s-a intalnit cu toti microbii, spune medicul specialist.

"Imunitatea este ceva in desfasurare pe tot parcursul vietii. Nu avem un moemnt dincolo de care sa zicem gata...chiar si noi adultii facem raceli, boli infectioase samd".

Foarte multi parinti se grabesc, spun specialistii, atunci cand sar sa le administreze copiilor produse pentru intarirea imunitatii imunitate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dr. Iuliana Moraru: "in farmacii exista o paleta extrem de larga, ele se numeste otc-uri si se pot elibera fara prescriptie medicala, ceea ce iarasi este o problema. Si, atunci, sunt copii care, pana in varsta de 4-5 ani primesc tot ce inseamna tratament de imunitate existent pe piata."

Banalele raceli ii sperie mult pe parinti si...  spera ca, prin tot felul de remedii, sa ii ajute pe micuti sa le faca fata microbilor. Dar.... oare asa se intampla?

ALEXIS COCHINO: reactionam mult prea violent fata de ele, ne speriem mult prea tare si contrar a ceea ce ar trebui sa facem incercam sa le combatem si cand e cazul si cand nu e cazul

Asadar... recomandabil pentru cei mici este sfatul medicului pediatru pentru ca... si pastilele destinate cresterii imunitatii sunt de mai multe feluri, cu diverse substante active si... cu efect direct asupra anumitor organe.

Dr. Iuliana Moraru: "Chiar daca vorbim de suplimente alimentare acestea trebuiesc administrate cu o logica medicala, nu astazi unul, maine celalalt."

ALEXIS COCHINO: nu spun ca plantele nu fac nimic ...teama mea este ca fac, dar nu intotdeauna stim ce fac, nu intotdeauna medicamentele fitoterapiste recomandate sunt cele adecvate

Medicii spun ca recomandabil este ca imunitatea celor mici sa fie reglata, in primul rand, din alimentatie. Numai asa puteti fi siguri ca organismul lor se dezvolta corespunzator, cu aportul de vitamine si minerale necesar pentru lupta cu factorii nocivi, interni sau externi!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI