Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in localitati din judetul Hunedoara si in zonele joase ale judetelor Timis si Arad se va semnala ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, si izolat sub 50 metri. Fenomenul va fi mai intens pe vai sau in depresiuni.

De asemenea, pana la ora 10:00, acelasi fenomen va persista si in localitati din judetele Covasna, Alba, Brasov, Harghita, Sibiu si Mures, dar si pe vai si in zonele joase din judetele atentionate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de maxim 6 ore.

Politistii amintesc ca, in conditii de ceata, este necesar sa se ruleze cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca numai dupa o temeinica asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie sa fie reglate corespunzator.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si