În brațele cerșetoarelor nu sunt copii, ci păpuși din cârpe. Poliția Locală Sector 6 a prins în fapt mai multe impostoare, pe care le-a sancționat cu amendă", transmite Primăria Sectorului 6.

O nouă metodă de înșelăciune

„De ce ții copilul în frig? Vrei să te ajute cineva de la DGASPC?", a întrebat-o un șofer.

„Nu, nuuu, îmi trebuie doar bani pentru lapte ”, a răspuns cerșetoarea.

Citește și: Acuzații de luare de mită la Primăria Lupeni. Un consilier juridic a fost trimis în judecată de DNA

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia ținea în brațe o „păpușă” din cârpe, băgate într-o salopetă de copil. 

Nu este singura și nici la prima abatere. Joi au fost prinse trei cerșetoare cu păpuși din haine, în zone diferite ale Sectorului 6 din Capitală. Săptămâna trecută, de asemenea. Fiecare a fost amendată cu câte 200 de lei. Azi, 6 ianuarie, o altă femeie cu păpușă în brațe apela la mila șoferilor în zona Grozăvești.

Citește și: A fost capturat și "El Raton", fiul lui El Chapo, celebrul baron al drogurilor din Mexic

Pare a fi o adevărată rețea de cerșetoare cu păpuși, căci unele persoane prinse în fapt figurează cu același nume de familie și au mai fost amendate anul trecut pentru aceeași faptă. 

În total, în cursul anului 2022, polițiștii locali din Sectorul 6 au aplicat 291 de sancțiuni pentru cerșetorie, în valoare de 45.450

de lei. Conform legii 61/1991 republicată, apelarea în mod repetat la mila publicului se pedepsește cu amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei ”, mai arată sursa citată.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si