Omul de afaceri Virgil Anastasiu a murit acum două zile. Bărbatul fusese soțul Corinei Chiriac, dar și al Flaviei Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea. Virgil Anastasiu a terminat Insitutul de Marină Constanţa în 1983 şi a lucrat trei ani pe navele NAVROM. Apoi, în 1986 a decis să fugă de regimul comunist şi a ajuns în SUA, unde a ajuns rapid să conducă diverse companii. În 1992 a cunoscut-o pe cântăreaţa Corina Chiriac cu care a fost căsătorit între 1993 şi 1997.

S-a întors plin de energie şi de idei în România aducând know-how şi investiţii americane. A dezvoltat numeroase companii, apoi a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituţii.

Corina Chiriac a vorbit acum câţiva ani despre divorţul de Virgil Anastasiu:" Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!", nota solista.

Pe lângă căsnicia cu Corina Chiriac, Virgil Anastasiu a mai fost căsătorit și cu Flavia Teodosiu, o cunoscută avocată, care ultima dată la apărat pe Liviu Dragnea.

Azi nopate, avocata a postat un mesaj emoționant, în amintirea fostului ei partener. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Dragii mei. Pana acum mi-a fost greu sa scriu ceva. Orice. Din pacate, Virgil nu mai este printre noi. Prea devreme. Prea subit. Dar, cu viata si cu sfarsitul ei nu te pui. S-a dus. Imi doresc din tot sufletul sa ne amintim cu totii de el asa cum a fost si cum l-am cunoscut: plin de viata, de emoții, de umor, de nebunii, de determinari si de iubire. Asa cum a stiut numai el. Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze in loc cu lumina unde sa isi gaseasca pacea.”, a notat Flavia Teodosiu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si