Close sidebar
Close sidebar

BACALAUREAT pentru sportivi si olimpici! Numarul de elevi picati este ingrijorator!

In saptamanile trecute Ministerul Educatiei a organizat probelele de Bacalaureat pentru absolventii de liceu care sunt sportivi de performanta si se pregatesc pentru competitiile internationale sportive, dar si pentru elevii olimpici care urmeaza sa participe la olimpiade internationale pe discipline.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La concurs au participat 235 de absolventi de liceu si au reusit sa promoveze examenul doar 160 dintre aceestia, o medie de 68,2%, conform datelor date publicitatii de catre cei de la MENCS.

Statisticile Ministerului arata ca doar 2 elevi au reusit sa promoveze examenul cu media 10, o proportie mare de elevi (36,25%) au reusit sa obtina o medie intre 9 si 9,99. Aceste date noteaza ca 24,38% dintre elevi au reusit sa ia note de trecere la limite cu note intre 6 si 6,99.

Examenul a fost organizat in perioada 16-27 mai, la Brasov.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI