Baietelul purta doar un scutec murdar si era inconjurat de o haita formata din 7 caini care pareau ca incearca sa il protejeze pe micut pe ploaie si de frig. Politistii au mers in parc, dupa ce au primit o sesizare.
Anchetatorii au resuit sa o identifice pe mama copilului, o tanara in varsta de 26 de ani care mai are inca doi copii.
Casa in care locuieste mama impreuna cu cei trei copii ai sai este aproape de parcul in care a fost gasit baietelul.
Cand au ajuns la locuinta femeii, acesta dormea. Ea nu stia ca mezinul lipseste de acasa. Se pare ca baietelul a deschis singur usa casei si a ajuns in parc.
Mama a fost arestata, iar copiii sunt acum in grija tatalui, scrie Crime Watch Daily.

Baietelul purta doar un scutec murdar si era inconjurat de o haita formata din 7 caini care pareau ca incearca sa il protejeze pe micut de ploaie si de frig. Politistii au mers in parc, dupa ce au primit o sesizare.

Anchetatorii au resuit sa o identifice pe mama copilului, o tanara in varsta de 26 de ani care mai are inca doi copii. Casa in care locuieste mama impreuna cu cei trei copii ai sai este aproape de parcul in care a fost gasit baietelul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cand au ajuns la locuinta femeii, aceasta dormea. Ea nu stia ca mezinul lipseste de acasa. Se pare ca baietelul a deschis singur usa casei si a ajuns in parc. Mama a fost arestata, iar copiii sunt acum in grija tatalui, scrie Crime Watch Daily.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si