Close sidebar
Close sidebar

Baietelul de 11 ani lovit mortal de o masina a fost condus pe ultimul drum. Sfasiati de durere, parintii mai au o singura dorinta

Ochii le-au ramas fara lacrimi, si nu mai pot decat suspina. Parintii si prietenii baietelului de 11 ani lovit mortal de o masina l-au condus astazi pe ultimul drum. Devastati de durere oamenii nu vor decat un singul lucru, ca cel vinovat sa primeasca pedeapsa cuvenita. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O mare de oameni, de durere si de lacrimi. Atat se vede pe strada pe care pana in urma cu trei zile Tudor Alberto alerga razand. Acum, vecinii si colegii nu-l mai pot atinge, tot ce le-a ramas este amintirea unui prieten darnic, vesel si plin de viata, a unui copil care avea toata viata inainte, a unui pusti care se antrena ca sa devina un mare boxeur.

Devastata de durere, mama baietelului care cu numai doua zile inainte de pleca in cer implinise 11 ani abia se mai tine pe picioare. Este impresionata insa de numarul urias de copii si adulti care au venit sa-l conduca pe ultimul drum.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In urma cu trei zile Tudor Alberto a alergat pentru ultima oara. A fost ultima zi in care parintii, colegii, prietenii si vecinii i-au auzit vocea plina de bucurie. Amicii cu care era sunt inca in stare de soc.

Isi amintesc in detaliu scenele socante in care pustiul a fost spulberat de o masina.

Tatal abia vorbeste si nu spune decat un singur lucru: „ Nu vreau nimic. Dreptate. Vreau sa se faca dreptate”.

La 11 ani si doua zile parintii si prietenii ii spun adio. Stiu ca nu-l vor mai putea vede, desi va ramane pentru totdeauna in sunfletul lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI