Ioana Anton, o realizatoare de emisiuni folclorice din Arges a organizat, impreuna cu familia lui Aurelian si cativa artisti, spectacolul in memoria lui, ce a avut loc luni, la Teatrul Davila din Pitesti.

Printre cei care au cantat in cadrul spectacolului, inafara de fiica lui, Anamaria Rosa, s-au numarat Mioara Velicu, Polina Manoila, Tita Barbulescu, Maria Loga, Gheorghe Gheorghe, Daniela Cernea, Maria Ghinea, Ileana Laceanu, Simona Dinescu, Nicusor Iordan, Silvana Riciu, Valentin Sanfira, Cristina Spatar, Crinu Spataru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Banii stransi din vanzarea celor 320 de bilete, pretul unuia fiind de 25 de lei, au acoperit cheltuielile, iar suma

ramasa va intra in contul fiicei lui Aurelian Preda.

“Din banii adunati trebuie sa fie platite cheltuielile, iar restul este un cadou de sarbatori pentru Anamaria Rosa. Nu va ganditi ca e vorba de o suma mare, inca nu s-au facut calculele exacte, dar cred ca la ea o sa ajunga in jur de 1000 de euro. Pentru ea, un copil fara parinte, e o suma ce conteaza”, sustin surse din lumea muzicii populare.

Aurelian Preda s-a stins din viata anul trecut, dupa o lupta cumplita cu o boala nemiloasa, si a fost inmormantat la Manastirea Dervent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si