Close sidebar
Close sidebar

Banii stransi la concertul in memoria lui Aurelian Preda ajung la fiica lui! Nu este vorba despre o suma mare!

Luni, la Pitesti, a avut loc primul spectacol in memoria lui Aurelian Preda, eveniment la care au participat mai multi artisti, dar si fiica lui, Anamaria Rosa. Biletele s-au vandut imediat, iar banii incasati ajung la fiica regretatului artist.

Mihai Dragan,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioana Anton, o realizatoare de emisiuni folclorice din Arges a organizat, impreuna cu familia lui Aurelian si cativa artisti, spectacolul in memoria lui, ce a avut loc luni, la Teatrul Davila din Pitesti.

Printre cei care au cantat in cadrul spectacolului, inafara de fiica lui, Anamaria Rosa, s-au numarat Mioara Velicu, Polina Manoila, Tita Barbulescu, Maria Loga, Gheorghe Gheorghe, Daniela Cernea, Maria Ghinea, Ileana Laceanu, Simona Dinescu, Nicusor Iordan, Silvana Riciu, Valentin Sanfira, Cristina Spatar, Crinu Spataru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Banii stransi din vanzarea celor 320 de bilete, pretul unuia fiind de 25 de lei, au acoperit cheltuielile, iar suma ramasa va intra in contul fiicei lui Aurelian Preda.

“Din banii adunati trebuie sa fie platite cheltuielile, iar restul este un cadou de sarbatori pentru Anamaria Rosa.

Nu va ganditi ca e vorba de o suma mare, inca nu s-au facut calculele exacte, dar cred ca la ea o sa ajunga in jur de 1000 de euro. Pentru ea, un copil fara parinte, e o suma ce conteaza”, sustin surse din lumea muzicii populare.

Aurelian Preda s-a stins din viata anul trecut, dupa o lupta cumplita cu o boala nemiloasa, si a fost inmormantat la Manastirea Dervent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI