Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism- Biroul Teritorial Tulcea au dispus, in 2 august, trimiterea in judecata a lui Marian Enache, in varsta de 40 ani, dupa ce barbatul a lansat amenintari la adresa unei persoane fizice, juridice, dar si a unui stat, cu folosirea de arme de foc, de natura sa puna in pericol sanatatea oamenilor, scopul fiind acela de a constrange o autoritate publica sa indeplineasca un anumit act.

“In perioada 22.12.2016 – 01.03.2017, inculpatul Enache Marian, a proferat amenintari prin intermediul a 7 apeluri telefonice efectuate din Penitenciarul Tulcea,  dar si a unei scrisori din data de 09.12.2016, la adresa unor persoane fizice si juridice (misiunea diplomatica a unui stat membru al Uniunii Europene si alti reprezentanti ai acestei institutii), iar prin intermediul acestora, si  la adresa statului membru al Uniunii Europene, cu folosirea de arme de foc, de natura sa puna in pericol sanatatea oamenilor, savarsita in scopul constrangerii misiunii diplomatice sa expulzeze de pe teritoriul statului respectiv  o persoana de sex feminin (persoana cu care a legat o relatie de prietenie prin intermediul unei retele de socializare) si sa o declarare persona non grata”, se arata in comunicatul DIICOT Tulcea.

Sursa citata mentioneaza ca Marian Enache este condamnat definitiv la inchisoare pe viata pentru savarsirea infractiunii consumate de omor deosebit de grav (asupra a doua persoane), dar si tentativa la infractiunea de omor calificat si deosebit de grav (cu premeditare, de catre o persoana care a mai savarsit un omor), aflandu-se in prezent in Penitenciarul Tulcea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

El a inceput  executarea pedepsei la varsta de 19 ani.

Dosarul a fost inaintat spre solutionare Curtii de Apel Constanta.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si