Andrea Sunshine, bunica sexy urmărită pe rețelele de socializare de sute de mii de bărbați, spune că își poate da seama de la prima întâlnire cu un bărbat dacă merită să ajungă în pat cu el sau nu.

Citește și: FOTO: Ea este „cea mai frumoasă șoferiță de TIR din lume”

Femeia are mulți prieteni care au jumătate din vârsta ei și spune că vârsta nu contează în crearea unei relații.

Citește și: Fotomodelul XXL îmbracă doar rochii cu spatele gol. Ce mesaj vrea să transmită

Un alt aspect decât vârsta este decisiv în chimia dintre modelul fitness și un reprezentant al sexului masculin, potrivit Daily Star.

Testul infailibil al sărutului

Andrea Sunshine spune că își poate da seama dacă o partidă de amor va fi reușită dacă bărbatul trece cu bine testul sărutului.

Femeia în vârstă de 53 de ani care trăiește la Londra afirmă că nu lasă niciun bărbat să ajungă în patul ei decât dacă trece mai întâi testul ei strict de sărut.

Andrea Sunshine

Andrea Sunshine

[Sursa foto: Instagram]

Femeia descrie metoda proprie drept „o tactică infailibilă de întâlnire”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Sunt îndrăzneață și nu-mi place să pierd timpul și să fiu dezamăgită”, a declarat Sunshine într-un interviu recent.

"Îl invit să mă sărute și dacă îmi fură imediat un sărut, iar sărutul mă excită – bingo, vom face clic!.

Altfel, nu”, spune ea

Citește și: FOTO- O influenceriță l-a ucis pe amantul mamei ei, după ce acesta a amenințat că va face publică relația: „Încearcă să mă omoare”

Frumusețea brunetă, care are doi nepoți tineri, spune că un sărut moale este dovada că un bărbat nu o poate face să ajungă la punctul culminant în timpul actului amoros.

„Dacă este un sărut gol, fără entuziasm, uscat, nu mă aprind”, a explicat Sunshine. „Nu merg înainte”, a adăugat ea răspicat. „Îmi inventez o scuză și plec”, spune profesoara de fitness.

Cine este Andrea Sunshine

Andrea Sunshine este o vedetă din rețelele sociale, cu peste 341.000 de urmăritori pe Instagram, care își menține fizicul în formă prin fitness.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Superba bunică a deschis și un cont OnlyFans unde a atras o mulțime de abonați, inclusiv un tânăr care i-a oferit 20.000 de dolari pentru un sărut.

„Această propunere indecentă a venit de la un mare fan”, a explicat ea. „Mi-a sugerat chiar să-mi trimită un bilet de avion pentru a-l întâlni în Grecia.” Sunshine a declarat că nu a acceptat bărbatul cu oferta, spunând că un sărut trebuie să vină de la sine, nu poate fi plătit!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si