Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în zona gării din municipiul Oneşti. Poliţiştii au intervenit după ce au fost sesizaţi că în acea zonă se află un bărbat, căzut pe stradă, potrivit news.ro.

Bărbatul tâlhărit se afla în stare de ebrietate

"Activităţile investigative au condus la faptul că bărbatul se deplasa pe blulevardul Republicii din municipiul Oneşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, când ar fi fost agresat de un localnic de 30 de ani, o tânără de 19 ani şi un minor de 12 ani, ambii din comuna Căiuţi.

Totodată, aceştia l-ar fi deposedat de portofelul în care avea acte de identitate şi suma de 150 de lei.  Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti care au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, transmite, luni, IPJ Bacău.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Cazul morții înfiorătoare a afaceristului italian ucis, tranșat și incendiat pe câmp în apropierea Bucureștiului i-a pus pe jar pe polițiștii din România, dar și din Italia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Verificările făcute de poliţişti arată că doi dintre agresori şi victima sunt din aceeaşi localitate, respectiv comuna Căiuţi. 

Printre agresori s-ar afla și un copil în vârstă de 12 ani

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este stabilă.

Citeste si: Un videoclip prezintă soldaţi ruşi care împuşcă şi ucid doi civili neînarmaţi. Una dintre victime a murit într-o baltă de sânge

Principalii agresori, un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 19 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în Arestul I.P.J.

Bacău, iar duminică, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si