Close sidebar
Close sidebar

Barbat din Prahova, judecat pentru atentat la siguranta nationala pentru ca si-a spionat iubita

Un barbat din comuna prahoveana Filipestii de Padure este judecat pentru atentat la siguranta nationala si risca 7 ani de inchisoare dupa ce si-a spionat iubita montand un GPS pe masina ei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a inceput cand tanara a decis sa se desparta de barbat, atunci cand barbatul a anuntat-o ca o urmareste cu ajutorul unui GPS pe care il montase pe masina ei.

Din cauza geloziei, barbatul si-a urmarit iubita si a agresat-o in parcarea unui mall, precum si pe noul ei partener, noteaza adevarul.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tanara a depus mai multe plangeri la politie, iar ancheta a fost preluata de Parchetul de pe lânga Judecatoria Ploiesti, care a disjuns cauza catre DIICOT Ploiesti, pentru ca, prin atasarea unui dispozitiv dotat cu GPS pe masina unei persoane cu scopul de a obtine date ilegale.

Barbatul a recunoscut totul si risca intre 2 si 7 ani de inchisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI